Parikan Konservasi

Babagan : Tempe Dening : SH Bintari Jurusan Biologi FMIPA Unnes (Dosen Pendidikan Konservasi) Godong salak dudu godong waru godong waru apik dienggo gawe ragi Uwong males ojo ditiru mergo oro cocok karo karakter konservasi Esuk–esuk lungo ning pasar perlu tuku lawuh tempe Dadi uwong mbokyo sing sabar...
Continue reading »